Skip to content
Filter
  • Toon meer
  • Toon minder
  • Toon meer
  • Toon minder

Wijnglazen

67 Producten

Voor elke gelegenheid heeft Jack Cook mooie luxe wijnglazen met en zonder voet in het assortiment. Van diverse merken als Royal Leerdam, Luigi Bormioli, Vidivi en Pasabahce kun je in onze webshop een wijnglazen set van 3, 4, 5, 6 of 18 stuks kopen.

Rode wijn drink je uit een groot wijnglas met een brede opening waardoor er meer zuurstof bij de wijn kan komen. Hierdoor wordt de smaak en de reuk van de wijn verrijkt. Door het gebruik van een groot en breed wijnglas kan de wijn goed walsen. 

Witte wijn drink je uit een kleiner wijnglas met een smalle opening waardoor er zo min mogelijk zuurstof bij de wijn komt. Hierdoor blijven de aroma’s langer bewaard en blijft de wijn ook langer koel. 

 

Materiaalsoorten

 

Son.Hyx

SON.Hyx is een materiaal dat geblazen wordt uit licht loodvrij kristalglas. SON.Hyx is een sprankelend ultra helder glas, dat door het gebruik van licht kristalglas de kleur van iedere wijn goed tot zijn recht laat komen. Daarnaast zijn de stelen van de glazen versterkt met titanium, waardoor ze beter bestand zijn tegen stoten en dus een langere levensduur zullen hebben. Het smeltproces van het SON.Hyx glas is volledig milieuvriendelijk. De glasseries van Luigi Bormioli zijn vaatwasmachinebestendig en resistent tegen krassen en vochtaanslag.


Sparkx ultra clear

Sparkx Ultra Clear glas is een heldere en extreem sterke glassoort. Sparkxglas kan minimaal 2000 wasbeurten verdragen, zonder dat het glas beschadigd, verkleurd of aanslag gaat vertonen. Het zeer transparante glas laat de kleur van ieder drank perfect tot zijn recht komen. Daarnaast zijn de stelen van de Sparkx Ultra Clear glazen versterkt met titanium. Het smeltproces van Sparkxglas is volledig milieuvriendelijk en getest op de sterkte van de kelk, de rand en de steel. En na gebruik kan ieder glas gereinigd worden in de vaatwasmachine.


Star glass

Star Glass is een innovatief product. Dit materiaal is een samenstelling van meerdere glassoorten met als resultaat een extreme helderheid en sterk glas. Daarnaast is Star Glass loodvrij en milieuvriendelijk. En een groot voordeel van dit exclusieve materiaal is dat het gereinigd kan worden in de vaatwasmachine.