Skip to content

Glazen zijn er in allerlei vormen, maten, kleuren en bewerkingen. Glaswerk wordt tegenwoordig ook steeds belangrijker. Ieder drankje wordt geschonken uit een glas dat speciaal ontworpen is voor de beste smaakbeleving. Bij Jack Cook vind je voor ieder drankje het juiste glas. Of het nu gaat om frisdrank, water, wijn, bier of om een heerlijke cocktail, hier vind je het beste glaswerk. 

Longdrinkglazen zijn onmisbaar want je kunt ze gebruiken voor oneindig veel verschillende dranken. Een longdrinkglas is namelijk perfect voor frisdrank maar past daarnaast ook perfect als cocktailglas. Naast longdrinkglazen kun je bij Jack Cook diverse soorten grote en kleine (gekleurde) waterglazen en sapglazen kopen. Water- en sapglazen zijn doorgaans kleiner dan longdrinks en hebben vaak een mooie glasbewerking. Sapglazen en waterglazen worden daarom ook vaak gebruikt als glazen voor whiskey, likeur of als cocktailglas. 

Het drinken van (speciaal) biertjes is helemaal populair. Deze biertjes drinken natuurlijk het lekkerst uit een bierglas dat voor een smaakexplosie zorgt. Van een fluitje tot mooie speciale bierglazen op voet kun je terecht bij Jack Cook. Wijnglazen heb je nooit genoeg en zijn perfect voor iedere gelegenheid. Bij Jack Cook vind je (luxe) wijnglazen met en zonder voet van merken als Royal Leerdam, Luigi Bormioli en Pasabahce. Onze rode en witte wijnglazen worden in een set van 3, 6, 12 of 18 stuks verkocht. 

Daarnaast vind je bij Jack Cook ook (dubbelwandige) theeglazen en koffieglazen, likeurglazen op voet, champagneglazen en cognacglazen. Ook voor een heerlijk dessert vind je hier de beste soorten ijsglazen. Neem snel een kijkje in het ruimte assortiment van Jack Cook!