Skip to content

Wat is er nou leuker om te tafelen met familie of vrienden? Samen aan tafel brengt mensen bij elkaar en zorgt voor gezelligheid, echte gesprekken en geeft je dat verdiende rustmoment na een drukke dag! Natuurlijk mag je voor dit moment van de dag uitpakken en de tafel extra mooi en uitgebreid indekken. Varieer en combineer met diepe borden en platte borden, kommen en schalen met verschillende kleuren, designs en patronen. Alles is mogelijk, want zelfs een simpel bereid gerecht ziet er aantrekkelijk uit op een mooi bord!


Bij Jack Cook hebben we een uitgebreid assortiment servies goed. Diepe borden in de kleuren; blauw, groen of zwart en platte borden in vierkante, ronde of rechthoekige vormen.


Ben je op zoek naar een complete serviesset bestaande uit verschillende maten (diepe) borden, ontbijtborden en kommen en schalen? Ook deze vind je bij Jack Cook in prachtige kleuren want naast wit zijn er nog zoveel andere stoere en elegante kleuren. Kies bijvoorbeeld voor een opvallend roze serviesset of voor chique turquoise met mat zwarte buitenzijde. Onze serviessets zijn gemaakt van stoneware of porselein. Stoneware is een soort aardewerk dat zeer geschikt is voor dagelijks gebruik.