Skip to content
Filter
  • Toon meer
  • Toon minder

Champagneglazen

19 Producten

Champagneglazen van de merken Royal Leerdam, Pasabahce, Libbey, Bormioli Rocco en Royal Leerdam Finesse koop je bij Jack Cook. Van een klassieke champagneflûte tot een luxe champagne coupe met een randje van goud. We hebben grote en kleine champagneglazen waarbij de inhoud varieert van 13 tot 30 cl. Volgens kenners gaat het bij een champagneflûte om de mooie luxe uitstraling van het champagne drinken. Maar er blijkt na onderzoek wel degelijk verschil te zijn. In een smal glas blijven de bubbels langer behouden, waardoor men bij het drinken van champagne een speciale smaakbeleving krijgt. Dit geldt ook voor het drinken van mousserende wijnen en Prosecco. 

 

Materiaalsoorten

 

Son.Hyx

SON.Hyx is een materiaal dat geblazen wordt uit licht loodvrij kristalglas. SON.Hyx is een sprankelend ultra helder glas, dat door het gebruik van licht kristalglas de kleur van iedere wijn goed tot zijn recht laat komen. Daarnaast zijn de stelen van de glazen versterkt met titanium, waardoor ze beter bestand zijn tegen stoten en dus een langere levensduur zullen hebben. Het smeltproces van het SON.Hyx glas is volledig milieuvriendelijk. De glasseries van Luigi Bormioli zijn vaatwasmachinebestendig en resistent tegen krassen en vochtaanslag.


Sparkx ultra clear

Sparkx Ultra Clear glas is een heldere en extreem sterke glassoort. Sparkxglas kan minimaal 2000 wasbeurten verdragen, zonder dat het glas beschadigd, verkleurd of aanslag gaat vertonen. Het zeer transparante glas laat de kleur van ieder drank perfect tot zijn recht komen. Daarnaast zijn de stelen van de Sparkx Ultra Clear glazen versterkt met titanium. Het smeltproces van Sparkxglas is volledig milieuvriendelijk en getest op de sterkte van de kelk, de rand en de steel. En na gebruik kan ieder glas gereinigd worden in de vaatwasmachine.


Star glass

Star Glass is een innovatief product. Dit materiaal is een samenstelling van meerdere glassoorten met als resultaat een extreme helderheid en sterk glas. Daarnaast is Star Glass loodvrij en milieuvriendelijk. En een groot voordeel van dit exclusieve materiaal is dat het gereinigd kan worden in de vaatwasmachine.